Мегаконцерт зірок Житомира – «Tour de Forсe» і «Nonik Models» відбудеться в Житомирі

9 лютого 2013 року у приміщенні обласної філармонії відбудеться звітний концерт відомої танцювальної майстерні «Tour de Forсe» та модельної агенції «Nonik Models». Початок – 17.00.

Захід спрямований на підвищення творчої активності молоді та її культурного розвитку.

Його впровадженню сприяє керівництво Житомирської обласної ради, Житомирської обласної державної адміністрації, обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління», креативна фотостудія HD-Studio, проект Geometria.ru, салон краси Oasis TI, сайт Репортер Житомира – www.reporter.zt.ua, тижневик 20 хвилин і Дайтаке Продакшн.

Фото та відеозйомку забезпечать Роман Котиков, Олександр Рудницький і Руслан Давидов.

Нагадаємо, Керівник танцювальної майстерні «Tour de Forсe» Ольга Тихончук зі своїм колективом приймала активну участь в культурних заходах, які проводились в області.

Це і благодійний марафон «Разом до життя» (танцівники супроводжували виступи Євгенії Власової і Василя Бондарчука) й телевізійний проект «Майданс» каналу Інтер.

Дивіться! Космічна постановка, присвячена Сергію Корольову.

ВІДЕО Телеканал Інтер:

Віталій Сівко, голова ЖОМГО «ХХІ покоління» у коментарі Репортеру наголошує, що Ольга Тихончук – талановита молода особистість, яка вболіває за культурний і особистісний розвиток дітей та молоді Житомирщини, докладає максимум зусиль для утвердження власних здібностей і здібностей своїх вихованців.

«Звітний концерт танцювальної майстерні «Тур де форс» організовуємо спільними зусиллями влади, партнерів та громадськості для того, щоб продемонструвати усім досягнення нашої школи і модельної агенції «NONIK».

В танцювальній майстерні «Тур де Форс» працюють групи за різними напрямками – contemporary, hip-hop, jazz-funk, hip-hop heels. Ми підготували найкращі наші постановки, насичену концертну програму, і дуже сподіваємось, що вони не залишать нікого байдужим та подарують всім незабутні емоції.

Все це дійство буде супроводжуватися неймовірними спецефектами, що безумовно зможе вразити своєю красою глядачів» – каже Ольга Тихончук.

Детальна інформація за телефонами: (0412) 220586, (097) 1518616.