Податкова викачала бензин з житомирської заправки через скаргу громадянина. ОФІЦІЙНЕ РОЗ’ЯСНЕННЯ

Податкова Житомирщини не спростовує інформацію щодо неправомірності дій працівників органів ДПС під час перевірки АЗС у Житомирі.

У офіційному повідомленні прес-служби податкової області йдеться, що у деяких засобах масової інформації були поширені відомості щодо неправомірних дій працівників органів ДПС під час перевірок АЗС на Житомирщині.

Обласна податкова зазначає, що перевірка однієї з АЗС області проводилась у рамках відпрацювання скарги громадянина щодо проведення розрахункових операцій та низької якості бензину.

На даний час перевірка щодо скарги на роботу АЗС закінчена. Рішення щодо її результатів буде прийнято у визначений законом термін та відповідно до вимог Податкового кодексу України.

Ознайомтесь! Пальне із заправки ANP на проспекті Миру. 54 зцідили і вивезли, щоб автомобілісти не могли його купити.

Нагадаємо, весь 92 і 95-й бензин зцідили і вивезли із заправки ANP на проспекті Миру. 54 у Житомирі.

При цьому без свідків були зірвані всі пломби. Куди вивезли бензин – не відомо.

Про це громадськість повідомили кореспонденти ТСН.

Вивіз всього бензину податкова пояснила тим, що після арешту 29 грудня один із споживачів у Житомирі начебто поскаржився, що на заправці ANP попри арешт йому продали неякісний бензин.

Нафтовики переконані, що справжня причина наїзду податківців у бажанні конкурентів задушити національного виробника. Адже пальне на заправках ANP дешевше ніж в інших постачальників нафтопродуктів.

Приміром за літру А-95 тут беруть лише 10,90 грн, в той час як інші хочуть від 11.10 до 11.32 грн. А дизельне паливо на заправках ANP автомобілістам обходиться в 9,80 за літр, коли на ринку більшість постачальників продає його по ціні від 10.10 грн до 10.39 грн.