У Житомирі МГО «ХХІ покоління» своєю діяльністю засвідчує: «добро робити легко»

Житомирська обласна молодіжна громадська організація «ХХІ покоління» впроваджує черговий етап соціального проекту «Добро робити легко».

– Проект набуває загальнообласного значення. Про це свідчить його підтримка органами влади, громадою та підприємствами у районах і містах області, – кажуть активісти «ХХІ покоління».

«Добро робити легко» – це, передусім, збір благодійної допомоги для Житомирського обласного спеціалізованого будинку дитини в якому виховується 129 малят віком від народження до 4 років. Розташовується цей заклад за адресою: місто Житомир, вулиця Корабельна, 8.

Другий рік поспіль «ХХІ покоління» передає будинку дитини подарунки – памперси, рідке мило, пральні порошки, вологі серветки та інші засоби гігієни.

Доброчинцям допомагають виконавчі комітети міських рад, заклади освіти і охорони здоров’я, сільськогосподарські підприємства. Нині проект «ХХІ покоління» впроваджується за всебічного сприяння Житомирської обласної державної адміністрації, Житомирської обласної ради, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту агропромислового розвитку і Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, Управління освіти і Управління охорони здоров’я Житомирської міської ради.

Керівник проекту Віталій Сівко закликає усіх жителів області, керівників та колективи підприємств, установ і організацій всіх форм власності та видів діяльності й в подальшому підтримувати цю добру справу.

Контактний телефон: (0412) 220586, (097) 1518616 – Віталій Сівко.

– Ваші подарунки (памперси, рідке мило, пральні порошки та інші засоби гігієни, продукти харчування власного виробництва підприємства, іграшки, одяг, меблі, грошова благодійна допомога) для обласного будинку дитини стануть доброю справою, яка допоможе дітям, – наголошує голова МГО “ХХІ покоління”.