Учасник аварії на Київській у Житомирі втік з місця пригоди з двома дітьми. ФОТО

Про те, що автомобіль збив на перехресті вулиць Київської та Хлібної батька з двома дітьми, очевидці проінформували не лише сайт Репортер Житомира, а й місцеву державтоінспекцію.

Читайте! На перехресті вулиць Київська-Хлібна “Suzuki Swift” збила батька з двома дітьми, – очевидці

На місці ДТП журналістові вдалося поспілкуватися з інспекторами ДАІ, які проводили слідчі дії. Виявилося, перші повідомлення про аварію містили недостовірну інформацію про те, що були збиті пішоходи.

Люди, які очікували громадський транспорт на зупинці у сторону автовокзалу після аварії побачили чоловіка з двома дітьми, з чого був зроблений хибний висновок, що це потерпілі пішоходи.

Як розповів Репортеру на місці аварії інспектор ДАІ, чоловік з двома дітьми перебував у машині “Suzuki Swift”, яка спричинила аварію. Після ДТП чоловік покинув машину посеред дороги і з дітьми зник у невідомому напрямку.

За нашою інформацією у машині був ще один пасажир, якого правоохоронці затримали у якості підозрюваного. Міліція з’ясовує особу, яка полишила місце пригоди з дітьми.

Мотиви втечі, окрім можливого алкогольного сп’яніння водія, незрозумілі, оскільки за зовнішніми ознаками тяжких наслідків аварія не спричинила, постраждалих немає. В автомобіля Renault Kangoo, який рухався у попутному напрямку і у який в’їхав “Suzuki Swift” пошкоджено задній лівий бік.

На місці аварії зі сторони автовокзалу утворився декількасотметровий затор.

ФОТО Репортер Житомира: