Житомирська митниця втратила 4 митні пости

Житомирська митниця об’єднала митні пости і скоротила їх кількість без зміни загальної зони діяльності та скорочення чисельності персоналу.

Оптимізацію структури митники здійснили згідно наказу ДМСУ від 17.12.12р. № 705 «Про ліквідацію деяких митних постів та створення митного поста «Північний» у структурі Житомирської митниці».

– Метою змін є оптимізація роботи митниці, скорочення керівного складу та збільшення за рахунок цього на таку ж кількість працівників оперативних підрозділів, – кажуть Репортерові у Житомирській митниці.

Ліквідовано митні пости «Овруч», «Вільча», «Виступовичі» і «Майдан Копищанський» та створено в межах встановленої граничної штатної чисельності та фонду оплати праці Житомирської митниці митний пост «Північний», як митний орган, відокремлений структурний підрозділ митниці.

Керівництво митним постом «Північний» здійснює начальник, який призначається на посаду та звільняється з посади наказом Державної митної служби України. Начальник митного поста має двох заступників.

Головний офіс митного поста «Північний» Житомирської митниці знаходиться за адресою Житомирська обл., м. Овруч, вул. Сабурова, 1/21.