Житомирян агітують вступати до Кіпрського міжнародного університету (CIU)

Здобувати вищу освіту за кордоном агітують житомирян європейські ВУЗи.

Якість вітчизняної освіти в нас прийнято критикувати. Мовляв, вона нічого не дає. Одночасно, ЗМІ не перестають писати про «відтік мізків» – талановиті українці виїжджають за кордон – там їх талант і працю оцінюють належно й можливість для реалізації своїх ідеї велика.

Українців активно запрошують на навчання Європейські ВУЗи.

Сьогодні 31 січня в актовому залі ЗОШ №5 ГО «Мережа освітніх консультантів» презентує в Житомирі програму навчання для українських студентів в Кіпрському міжнародному університеті(CIU).

Кіпрський Міжнародний Університет розташований на Північному Кіпрі в місті Нікосія. Заснований 1997-го року. Тут навчаються більше 6000 студентів із 46 країн світу.

КМУ заключив договір про видачу Подвійного Диплому з University of Sunderland і University of Wolverhampton, Великобританія.

Згідно цього договору, студенти КМУ на останньому курсі мають змогу навчатися в одному із Британських університетів, що заключили договір, і отримати по закінченню навчання диплом КМУ і диплом University of Sunderland чи University of Wolverhampton одночасно.

Цікаво, чи захочуть випускники цього ВУЗу після завершення навчання в Європі повертатися в Житомир, шукати роботу в Україні, адже втікають з неї навіть ті, хто закінчив «наші» ВУЗи?

Житомирським абітурієнтам презентують факультети КМУ та оголосять конкурс на безкоштовне навчання в університеті для випускників житомирських шкіл.