Зубко зареєстрував у Раді перший законопроект

Народний депутат України від Житомира Геннадій Зубко зареєстрував у Верховній Раді законопроект, у якому передбачає внесення змін до Закону України «Про здійснення державних закупівель».

– Це перший законопроект, зареєстрований Геннадієм Зубко у Раді, – сказав Репортеру в телефонному режимі прес-секретар обласного “Фронту Змін”.

Лідер об’єднаної опозиції Житомирщини пропонує спростити процедуру закупівлі харчових продуктів для дитячих садків.

– Через забюрократизованість і громіздкий порядок закупівлі продуктів дитсадки не мають вибору, де купувати харчі, через що страждає якість їжі для дітей, – обгрунтовує ініціативу Зубко.

– Складність механізму закупівлі товарів для дошкільних навчальних закладів, передбаченого Законом України « Про здійснення державних закупівель» зумовлює небажання учасників ринку приймати участь у конкурсних торгах, – пише нардеп від Житомира в пояснювальній записці до законопроекту.

На його переконання, прийняття законопроекту дозволить здійснювати закупівлю продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів в будь – який зручний для них час, за реальною ціною на момент закупівлі.