Рустам Раупов про ситуацію в Раді: «Парламент буде заблоковано, поки кожен депутат не голосуватиме особисто»

Вже другий тиждень триває блокування ВР представниками опозиційних фракцій.

Зокрема народні депутати від фракції «УДАР» продовжують чергувати в стінах парламенту та не відступатимуть до тих пір, поки не буде забезпечено персональне голосування.

В партії «УДАР» зазначають, що влада турбується про свої кишені і свої інтереси.

«Кнопкодави» ухвалюють бюджет, де на мільярди урізаються соціальні виплати, але зростають витрати на чиновників і пільги для бізнесу олігархів; ухвалюють пенсійну реформу, головний результат якої – підвищення пенсійного віку і стажу, але без вирішення проблем пенсіонерів.

За словами народного депутата України від фракції «УДАР» Рустама Раупова представники опозиції в парламенті мають ряд задач щодо «знищення» незаконних дій в роботі провладної партії, а саме, запровадження системи персонального голосування “Рада-3” із сенсорною кнопкою, аби унеможливити кнопкодавство, позбавлення заробітної плати тих депутатів, які постійно прогулюють роботу парламенту.

Представники партії зауважили, що під час блокування президії парламенту вони продовжують працювати над законопроектами.

Ми прийшли в парламент працювати та чесно ухвалювати закони, – наголосив народний депутат.

– Саме тому для нас гарантії особистого голосування – це перший крок до виконання програми, яку підтримали наші виборці, – наголосив він.

Нагадаємо, партія «УДАР» вже зареєструвала 130 законопроектів.

Основні напрямки роботи фракції консолідуються навколо боротьби із корупцією, відстоювання принципів справедливості і рівності можливостей для кожного.

«Ми домагатимемося їх вирішення – спільно з іншими опозиційними силами та усіма незалежними депутатами, які не втратили почуття відповідальності перед своїми виборцями», – підкреслив Рустам Раупов.