Асоціація благодійних та громадських організацій міста Житомира боротиметься проти закону, який розв’язує руки сексменшинам

Чергове засідання Асоціації благодійних та громадських організацій міста Житомира відбулося цими днями у стінах міської ради.

Рішення про створення Асоціації було прийнято у грудні минулого року 8 благодійними та громадськими організаціями з метою надання максимальної всебічної допомоги тим, хто її потребує, та створення передумов для зростання довіри до благодійництва у суспільстві.

Першим кроком Асоціації було зібрання коштів на операцію з пересадки кісткового мозку для онкохворої дівчинки Дідик Ніни.

Наразі спільними зусиллями необхідні гроші зібрано, і цими днями дитина відлітає на лікування до Італії.

На засіданні Асоціації було розглянуто проект Положення про Асоціацію, обговорено умови вступу та виключення з неї, питання функціонування порталу Zadobro.in.ua (який вирішено було зробити платформою спільних дій), об’єднання зусиль волонтерів та проведення спільних загальноміських заходів та проектів.

Наразі наступним кроком Асоціації буде превентивна інформаційна війна проти прийняття законопроекту про посилення боротьби з проявами дискримінації, поданого до парламенту Кабінетом Міністрів.

Цей законопроект по-суті “розв’язує руки” сексменшинам, роблячи доступним для них навіть усиновлення дітей.

На думку членів Асоціації такий проект є злочинним і підриває всі підвалини здорового суспільства.

Саме тому благодійні та громадські організації міста, що входять до Асоціації, вирішили звернутися до народних депутатів, влади на місцях та громади з закликом стати на захист здорової сім’ї.

Збір підписів проти прийняття цього законопроекту вже розпочався у майже всіх областях України, тож члени Асоціації закликають і житомирян приєднатися і не допустити руйнації здорового суспільства.