Герман розповідала житомирянам про мораль. ВІДЕО

Сьогодні близько тисячі учасників зібралися в драмеатрі Житомира на Всеукраїнський Форум жінок «Жінка-лідер в українському суспільстві».

Серед почесних гостей Форуму були народний депутат Верховної Ради України VII скликання, радник Президента України Ганна Герман; радник Прем’єр-міністра України, голова Всеукраїнського фонду «Надії і Добра» – Валентина Довженко; начальник управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці Київської міської державної адміністрації – Ірина Голубєва; перший заступник Національної ради жінок – Валентина Семенюк-Самсоненко, заступник Національної ради жінок – Людмила Порохняк-Гановська.

Ганна Герман запропонувала об`єднати усі жіночі громадські організації в один аполітичний жіночий рух Сестер Марії.

“Якщо жіночий рух нас підтримає, то думаю, що Житомир стане батьківщиною нового жіночого руху в Україні, який буде єдиним потужним і який буде мати в основі своїй моральні цінності засновані на християнських засадах”, – сказала радник Президента України Ганна Герман.

Із новою ініціативою Ганна Герман звернулася і до всіх українських лідерок.

Ідею об’єднання жіночих ініціатив охоче підтримує і радниця Прем’єр-міністра України Валентина Довженко: “Коли ми всі об’єднаємося, обміняємося досвідом, намітим конкретні справи як робити добро. Для чого? Для того, щоб дітям нашим краще жилося.”

Про це інформує телеканал СОЮЗ-ТВ.

>