Ірина Білик заради нареченого готова переїхати до Житомира. ФОТО

Співачка Ірина Білик під час благодійного концерту в Житомирі зізналась, що не дуже любить, коли її називають українською Аллою Пугачовою.

Також співачка попросила журналістів не сприймати за її коханців, або ж потенційних наречених усіх тих чоловіків, з якими вона з’являється на світських заходах, або просто між людей.

Каже, у неї багато друзів-чоловіків, але це ж не означає, що вона з ними живе.

– З таким успіхом, я могла б сказати, що ось цей молодий чоловік, який знаходиться поруч зі мною, є моїм житомирським нареченим, – сказала Білик, вказавши на Віктора Мельниченка, місцевого журналіста, телеведучого, шоумена, після чого запитала його згоди бути її житомирським офіційним чоловіком.

Шоумен, не розгубившись, до речі, без тіні іронії, заявив, що все життя про це мріяв й без вагань зворушливо відповів “так”, після чого присутні почали підозрювати, що все це насправді не жарт.

А якщо пригадати слова Білик під час прес-конференції, що Житомир за час її співочої кар’єри для неї став рідним і що тут живуть чудові доброзичливі люди, з якими вона, так би мовити, на одній хвилі позитиву, переїзд Білик в Житомир до Віктора Мельниченка можна розцінити як ймовірний логічний крок, а жартівливе зізнання – як спробу поетапної легалізації прихованих стосунків.

Цікаво, як відреагує на зміну прописки мега-зірки української поп-музики вітчизняна шоу-бінесова спільнота?

Мрії здійснюються. Як бачимо, мрія житомирянина Віктора Мельниченка здійснилась. Не бійтесь мріяти й все у вас буде.