Книга «Майстри часу та ще чогось» Сергія Лазо, знову з’явилась в книгарнях Житомира

«Майстри часу та ще чогось» – книга, яку буквально розхапали під час відвідин автором Житомира у листопаді та грудні.

Тоді житомиряни під час творчого вечора Лазо в Житомирі слухали уривки з книги з уст самого автора. Книг на всіх не вистачило, і багато бажаючих отримати свіжий екземпляр з автографом лишились ні з чим.

І ось, як повідомив Репортеру Житомира сам Сергій Лазо, книга «Майстри часу та ще чогось» знову з’явилась в книгарнях Житомира. Також її можна знайти в Тернополі, Києві, Вінниці, Хмельницькому, Луцьку, Рівному (магазини “Дім Книги”, “Світ книги”, книгарні “Є” тощо). Кількість книг обмежена.

«Майстри часу та ще чогось» – більше, ніж просто книга. Поет називає це авторським проектом – і небезпідставно!

“Поєднати в одне вірші, музику і графіку – така ідея спокушала, але реалізувати задумане ніяк не вдавалося. Цей проект – спроба такого поєднання, що стало можливим завдяки праці багатьох талановитих людей, які, дякуючи Богові, ще не перевелись”, – розповідає Сергій Лазо.

Що за цим криється? Різножанрова поетика автора – новий цикл віршів Сергія Лазо, багата палітра його перекладів: Бахит Кенжеєв (Нью Йорк), Шота Іаташвілі (Тбілісі), Болеслав Лесьмян (Варшава), Віра Павлова (Москва). Блискучі вірші, практично невідомі українському читачеві!

Біографічні данні та цитатник – висловлювання, роздуми поетів, матеріал, що певною мірою допомагає зрозуміти й краще відчути оригінальність їхніх творів.

Також в книзі – майже півтора десятка гравюр – ілюстрації львівської художниці Данути Кріль.

А ще шанувальники знайдуть тут тексти пісень і повний інформаційний комплект компакт-диску, котрий є музичним доповненням «Майстрів часу». А тут нові відкриття, та ще й які!

Спочатку блок віршів, які майстерно читають артисти театрів, ну, звісно, й автор; низка хітів, серед яких легендарна «Ти подобаєшся мені» у новій інтерпретації (акапельний спів ManSound та Віктора Павлика), щемлива «Не йди» (Гайтана & С.К.А.Й.), романтична «Все починається з любові» (несподівана поява драматичної артистки та телеведучої Наталії Сумської в якості співачки), цикл нових пісень Сергія Лазо в авторському виконанні…

І все це під однією обкладинкою, яка, до речі, також досить оригінальна, стильна і заслуговує уваги!

Книга вийшла в 2012 році і вже встигла отримати народну любов і низку престижних премій.

Книга «Майстри часу…» відзначена міжнародною літературною премією ім.Г.Сковороди (2012), а пісня «Світ» з її диску стала лауреатом музичного конкурсу Прем?єр-Фест 2012.