Міський голова Житомира з нагоди дня ЖКГ вручив іменний годинник бригадиру слюсарів-сантехніків

Міський голова Житомира Володимир Дебой привітав працівників сфери ЖКГ з професійним святом.

Мер міста Житомира нагородив кращих працівників сфери житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення грамотами, подяками та іменними годинниками.

Про це інформує прес-служба міської ради Житомира.

Іменні годинники міського голови від Володимира Дебоя одержав директор департаменту житлово-комунального господарства обдержадміністрації, депутат міської ради, голова постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та екології міської ради Геннадій Забродський та бригадир слюсарів-сантехніків КП «ВЖРЕП» №9 Олександр Бовсунівський.

Міський голова Житомира Володимир Дебой визнаний в Україні фахівець в сфері впровадження проектів енергоефективності, що для Житомира на часі є нагальною потребою, оскільки житлово-комунальна сфера міста потребує глибоких змін, модернізації і значних капіталовкладень.

“Останні два роки ми активно впроваджуємо в ЖКГ Житомира нові проекти, технології та залучаємо іноземні інвестиції. Житомир сьогодні перше місто в Україні, яке отримало погодження Кабміну на залучення коштів ЄБРР під муніципальну гарантію для модернізації системи теплопостачання”, – каже очільник Житомира.

Вже найближчим часом КП «Теплокомуненерго» одержить в сукупності 15 млн. євро, повернути ж має близько 14 млн. євро за 10 років з усіма відсотками. Крім того, погашати кредит будуть за рахунок економії енергоносіїв від впровадження енергоефективних технологій. Економічний ефект – понад 30 млн. грн. в рік. Це є безпрецендентний для Житомира за своєю вигідністю дешевий європейський кредит на розвиток, а не проїдання. Місто в цьому плані стає пілотним в Україні.

До того ж завдяки реалізації проекту на найближчі 10 років КП «Житомиртеплокомуненерго» захищається від спроб бізнесменів забрати підприємство в концесію, довгострокову оренду, приватизувати і підняти тариф. А це – вкрай важливо для житомирян, які платять за тепло.

Модернізація системи теплопостачання Житомира збереже тарифи навіть за умов підвищення вартості енергоносіїв, адже споживання їх зменшиться.

«Ці реальні здобутки є результатом злагодженої, самовідданої праці, значних зусиль працівників галузі, справжніх патріотів нашого міста. Я переконаний, що ті проблеми і завдання, які стоять перед нами, будуть виконані», – вірить в успіх своїх починань Володимир Дебой.