Михайлівську в Житомирі перетворили на вулицю для “приблатньонних” порушників, – депутат міськради Боровська. ФОТО

“Єдина пішохідна вулиця Житомира Михайлівська перетворилась на вулицю для “приблатненных” порушників.”

Про це на своїх сторінці в мережі facebook написала депутат Житомирської міської ради Наталя Боровська.

Маючи відповідні повноваження надані статусом депутата місцевої ради Наталія Боровська 14-го березня 2013-го року направила звернення начальнику УДАІ УМВС України в Житомирській області полковнику міліції Кравченку Олександру Миколайовичу.

Депутат вимагає зупинити це свавілля. До речі, у вечірній час на Михайлівській біля Кінотеатру Франка паркують круті іномарки й тут можна побачити відомих у місті людей.

Наводимо текст звернення.

Шановний Олександр Миколайович!

Прошу Вас звернути увагу на масове порушення правил дорожнього руху на пішохідній вулиці Михайлівській. Відсутність контролю з боку органів ДАІ та безкарність водіїв призвели до того, що ця вулиця стала наполовину проїзжою частиною.

Прошу Вас не допустити випадків наїзду на пішоходів на цій ділянці міста, оскільки деякі водії зовсім знахабніли, дозволяючи собі не просто їздити по цій вулиці, а ще й не особливо зменшувати швидкість при цьому та лякати пішоходів (особливо дітей) сигналами, щоб ті поступились дорогою.

Прошу вжити відповідних мір реагування до порушників правил дорожнього руху та не допустити в подальшому їх проїзду по пішохідній вулиці.

З повагою, депутат Житомирської міської ради

Н.Д. Боровська

Репортер Житомира 15-го березня о 15-й годині пройшовся Михайлівською й сфотографував припарковані машини. Букви номерів ми затерли, а ось цифри – нехай залишаються.

Саме в цьому місці Михайлівської часто паркує свої машини місцева еліта, якій, заборона проїзду по єдиній в Житомирі пішохідній вулиці, як бачимо, не писана.

А ось і реакція ДАІ!