На Житомирщині, не втрачаючи надії, шукають двох зниклих дітей

Двоє хлопчиків зникли безвісти в селі Глиниця Радомишльського району 28-го лютого.

Про це інформує У ДСНС у Житомирській області.

Пошуки, що були розпочаті у той же день міліціянтами виявилися безуспішними.

1 та 2 березня працівниками УМВС у кількості 95 чоловік та 5 чоловік особового складу 16 державної пожежно-рятувальної служби міста Радомишль проводили пошукові роботи вздовж річки Мика та прилеглої території села Глиниця.

Подвірний обхід сіл Нова Юрівка, Кичкирі, Юрівка та Брід результатів не дав, так само як й обстеження водолазами Коростенської МКАРС та обласної КРС акваторії річки Мика на площі близько 1 км2 у напрямку течії.

3 березня 55 співробітників УМВС обійшли двори сіл Першотравневе, Городчин та прилеглих до них лісосмуг та ярів. Водолазами обласної КРС на воді обстежили близько 200 метрів акваторії річки Мика у напрямку течії.

Дітей виявлено не було.

4 березня особовий склад 16 державної пожежно-рятувальної частини міста Радомишль прорубав 14 отворів у кризі річки Мика. Водолази обстежили дно на 1 км нижче за течією від ймовірного місця утоплення. Зниклих дітей не виявлено.

5 березня рятувальники та активісти села Глиниця зроблили 18 лунок для роботи водолазів. Водолази з Житомирської обласної служби обстежили ще близько 700 метрів дна річки.

Станом на ранок 6 березня водолази обласної КРС на воді заплановали обстежити акваторію річки Мика.