На боротьбу зі снігом в Житомирі спрямовані всі наявні комунальні ресурси

За минулі 12 годин у Житомирі випало більше місячної норми опадів. У місті є перемети висотою до 1,5-1,8 м.

Всю ніч працювала наявна снігоприбиральна техніка. Техніка Водоканалу очищала від снігу райони Корбутівки та Мальованки. Техніка Теплокомуненерго – Центр та Польову.

Міський голова Житомира Володимир Дебой координує роботу оперативного штабу. Мер Житомира преміюватиме людей, які в складних погодних умовах працювали всю ніч.

Про це інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради Житомира.

Зусиллями оперативного штабу, комунальних служб, житлових підприємств недопущено зупинки громадського транспорту, за виключенням тролейбусного маршруту, у напрямку Черняхівського мосту.

Всі трамваї їздять з 10.00 год. Досі тривала і продовжуватиметься активна очистка трамвайних колій.

Через складні погодні умови по вул. Московській стався порив водомереж (порив труби діаметром 300 мм). Всю ніч працювали робітники та техніка КП «Житомирводоканал».

Завдяки зусиллям працівників підприємства до 5.30 год. ранку аварію було успішно ліквідовано.

За інформацією з оперативного штабу, з 5 до 10 год. ранку на при будинкових територіях, територіях КВЖРЕПів у місті працювало 468 осіб (двірники, прибиральники вийшли навіть із членами родини), 24 ТУМи.

Техніка працює в цілодобовому режимі, змінюються лише водії. Двірники виходитимуть сьогодні ще з 14.00 год. (ІІ зміна) та з 19.30 огд. (ІІІ зміна).