Наймасштабніше ДТП на Житомирщині в період снігопадів сталося на Коростишівській об’їзній дорозі

У період з 22 по 24 березня найбільш масштабніше ДТП сталося на Коростишівській об’їзній дорозі.

Про це інформує прес-служба УДАІ в області.

Уранці 23 березня на 118 кілометрі автодороги Київ – Чоп, що в Коростишівському районі Житомирщини, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса та вантажного автомобіля.

Унаслідок ДТП двоє пасажирів автобуса було доставлено до лікарні. Іншим інспектори ДАІ допомогли продовжити їхню подорож.

Погіршення погодних умов і снігові заметілі, що нині панують на Житомирщині, однозначно не створюють сприятливих умов для швидкісної їзди, особливо це стосується пасажирського транспорту.

Найперше, про що слід подбати водіям, – це про безпеку свою та людей, які знаходяться в салоні.

В автобусі «Ютонг», що здійснював нерегулярні перевезення і слідував з Луцька до Борисполя, перебувало 24 пасажири. Усі вони мали дістатися аеропорту й поспішали на літак.

Однак на заваді разом стали погодні умови та дорожня обстановка, що не врахував водій автобуса. 57-річний керманич не вибрав безпечну швидкість і не зміг вчасно зорієнтуватися на засніженій проїзній частині автодороги.

Відтак, на ділянці об’їзної дороги в Коростишівському районі на засніженій дорозі автобус занесло на вантажівку «Рено-Преміум», яка стояла з правого боку проїзної частини. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждало двоє пасажирів автобуса, яких з отриманими тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості було госпіталізовано.

Працівники ДАІ, що прибули на місце пригоди, терміново узялися вживати необхідних заходів, щоб допомогти іншим пасажирам, аби ті не потрапили у сніжний колапс. Після того, як медики оглянули кожного з них, ДАІшники попутним транспортом відправляли людей до місця їх слідування.