Новий диск Володимира Шинкарука вийшов у несподіваному форматі

Весна до Володимира Шинкарука прийшла разом із новим альбомом. Днями побачила світ п’ята аудіозбірка відомого автора й виконавця «Прислухаюсь до серця».

Послухати свіженький альбом пощастило житомирському журналісту Віктору Мельниченку. Йому першому автор розповів історію народження своєї нової музичної ластівки.

Альбом «Прислухаюсь до серця» містить 25 пісень. Майже всі композиції написані нещодавно.

Є на диску й пісні, створені автором багато років тому.

Зокрема великим подарунком для шанувальників стане суперхіт «А він іде», написаний автором у 18 років. Протягом чотирьох десятиліть її співають по всіх усюдах як народну, і лише зараз Володимир Шинкарук розкрив усі карти.

«Там є бонус-трек. Ця пісня звучить, всі її співають, але ніхто не знає, хто автор. Мені захотілось, щоб люди знали, і я її записав», – каже Володимир Шинкарук.

Ідея нового альбому виникла багато років тому. Це матеріально виражений підсумок певного етапу творчості.

«Одна справа – виступати на концертах, а інша – зробити якісний запис, який можна тиражувати і передавати будь-кому. Якщо ти пишеш пісні, обов’язково потрібно, щоб вони звучали, ішли від серця до серця», – переконаний Володимир Шинкарук.

Відмінність п’ятого диску від попередніх – що на ньому кожна пісня зоркестрована, заранжована. Попередні диски були записані в чисто бардівському стилі.

В новому альбомі до бардівського виконання додається звучання оркестру.

До запису долучився талановитий аранжувальник Костянтин Цибізов, який є віртуозним клавішником і неповторним композитором. Він віднедавна проживає в Житомирі і тісно співпрацює з Володимиром Шинкаруком.

Над диском «Прислухаюсь до серця» працювала команда визнаних професіоналів.

Альбом був записаний на студії Радіоелектронної компанії РЕК, видавець – тернопільська компанія «Grolis Records».

«Костянтин Цибізов прикрасив уже традиційний склад для мене: я, як вокаліст, автор музики і текстів; звукорежисер, аранжувальник компанії РЕК Ігор Новицький і відомий гітарист-віртуоз Олександр Крайнов, якого ми знаємо під іменем Тачик. Дизайн створив талановитий майстер, який за освітою є психологом і працює на соціально-психологічному факультеті. Це Віктор Кириченко, який оформляє вже четвертий мій диск.

А фото – обов’язково Леонід Шевчук. Це унікальний фотохудожник. Житомир має пишатися такими людьми», – розповідає Володимир Шинкарук.

В альбомі є пісні, які Володимир Федорович не думав записувати, бо не бачив варіанту аранжації цих пісень: «Не боятись життя», «Купальська пісня». Відтепер ці пісні можна прослухати на диску «Прислухаюсь до серця».

В Інтернеті вже встигли пожартувати: «Хлопці, у вас кардіологічний диск виходить». Можливо, й так, адже пісня лікує і душу, і серце краще за будь-які ліки.

Запрошуємо поціновувачів класної музики слухати пісні з нового диску Володимира Шинкарука «Прислухаюсь до серця» і слухати власні серця.

Особливою оцінкою нового творіння Володимира Шинкарука була реакція на диск близьких людей – дружини і тещі.

Коли маестро увімкнув двом дорогим серцю жінкам альбом, вони на одному диханні прослухали його більше години, а потім попросили увімкнути ще раз. А дружину, пані Людмилу, музика з нового диску надихнула на створення картин.