Сергій Форест вважає, що депутат ВР від Житомира повинен прозвітувати перед виборцями

Майже п’ять місяців пройшло з того дня, як наше місто «лихоманило» від подій під час виборів до Верховної ради.

Але в пам’яті житомирян ще залишились спогади про резонансні новини, цікаві картинки з передвиборчими обіцянками, красиві обличчя на біг-бордах та сіті-лайтах.

Час минає, як і ці спогади… І все більше житомирян задаються питанням: «А кого я обрав..?», «Чому нічого не чути про мого обранця?», «Куди зник мій депутат?».

«Депутати повинні звітувати перед своїми виборцями, принаймні кожні два-три місяці», – на цьому наголосив у коментарі сайту Рупор Житомира лідер Громадської організації «МІР» Сергій Форест.

За словами відомого у Житомирі громадського діяча, народний депутат – повинен постійно інформувати громаду, від якої обирався, про свої дії, про законопроекти, які розробила його команда, про ту роботу, яку він особисто виконав на користь своїх виборців.

«Не сидіти на свої стільцях, не протирати штанці, не «обжиратися» чорною ікрою, не проїдати свої «малі» депутатські зарплати в ресторанах, а працювати на благо свого народу», – підкреслив Сергій Форест та застеріг таких політиків: «Бо колись ці люди – самі прийдуть і спитають з тебе, шановний депутате!».

22 березня минає рівно « 100 днів », як депутат-опозиціонер від Житомира прийняв присягу народного обранця.