В Житомирі звільнено від снігу трамвайні колії. Міський голова дякує за злагоджену роботу

Саме завдяки злагодженій командній роботі у Житомирі не допущено виникнення надзвичайного стану.

В цьому впевнений міський голова Володимир Дебой, який, у перші години стихійного явища створив оперативний штаб й як його керівник – координував роботу комунальних служб зі звільнення Житомира зі снігового полону.

Нагадаємо, в Житомирі 22-23-го березня 2013-го року випала більш ніж місячна норма снігу.

З 6-ї години ранку 25 березня в Житомирі відновлено рух трамваїв.

Допомогли розчистити трамвайні колії курсанти військового інституту ім. С.П. Корольова.

Про це інформує управління по зв’язках з громадськістю міської ради Житомира.

Підполковник Олександр Лиманець сказав що “житомирські курсанти демонструють те, що народ і армія – єдині. Каже, в бойових діях армія пліч-о-пліч стоїть на захисті Батьківщини, а у мирний час допомагає народові конкретними справами”.

Завдяки зусиллям курсантів, комунальників та ефективності координації зусиль збоку оперативного штабу, станом на ранок на лінію вже випущено 10 трамваїв, які поки що рухаються по вкороченому маршруту пл.Перемоги – Депо.

Для того, щоб пропустити трамвай до М’ясокомбінату треба розчистити колію в районі Хінчанки, що нині й здійснюється.

“Тролейбуси Житомира працюють у звичному режимі”, – інформує начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Житомира Костянтин Підпокровний.

Міський голова Володимир Дебой дякує керівнику та курсантам військового інституту ім. С.П. Корольова за надану допомогу в розчищенні трамвайних колій і вулиць від снігу, а також усім комунальним службам, працівникам житлових підприємств із їх родинами, приватним структурам та житомирянам, які не залишилися байдужими і долучилися до очищення доріг, тротуарів, прибудинкових і прилеглих територій від снігу.