Валентин Стрикало в “Каньйоні” співатиме про «на Каєне вся в Габане по Житомиру ганяю»

Концерт відбудеться 23 березня о 19-00.

Слухачів очікують як хіти виконавця Стрикало, так і несподівані сюрпризи. Про це говорять організатори.

Український гурт «Валентин Стрикало» заснував у 2010 році соліст Юрій Каплан, який прославився в інтернеті в ролі наївного провінційного хлопця «Валентина Стрикало з села Бурільцево».

Його іронічні відео-звернення до зірок шоу-бізнесу, викладене на порталі Youtube, стрімко набирало мільйони переглядів.

Вигаданий персонаж Каплана вмить знайшов визнання авторитетних ЗМІ.

«Forbes» включив його в першу трійку артистів, що прославилися в інтернеті, «Російський піонер» назвав Стрикало головним голосом покоління WEB 2.0., а «GQ» удостоїв звання наймоднішого тренду року. Російські ЗМІ заговорили про український співака, а хіти «На Кайєні» і «Наше літо» вийшли в радіоефір.

З недавнього часу Юрій Каплан веде гумористичний відео блог на YouTube, в якому висміює проблеми сучасності та дає поради, як їх уникнути. Також артист ділиться планами на майбутнє, розповідає про особисте життя і анонсує власні концерти.

Сьогодні група «Валентин Стрикало» збирає повні зали по всьому СНД. Живі концерти артистів славляться своєю неймовірною енергетикою, гострим гумором соліста і невимушеним спілкуванням із залом.

Житомиряни можуть отримати задоволення від якісного звуку, добірного гумору і позитивної енергетики живого концерту «Валентина Стрикало».

Початок концерту – 19.00.

Склад групи:

Юрій Каплан (вокал), Андрій Тропешко (гітара), Євген Ільїн (бас-гітара), Антон Щелконогов (барабани).