Житомиряни “Разом за життя” онкохворих дітей зібрали 352 тисячі гривень. ФОТО

Благодійний марафон, започаткований в Житомирі небайдужими людьми, які поставили ціль – об’єднати громаду заради доброї справи – спасіння життя хворих на онкологічні захворювання дітей, зібрав 352 тисячі гривень.

Кошти продовжують надходити.

Нагадаємо, минулий марафон зібрав 278 тисячі 546 гривень. Гроші допомогли в одужанні дітей.

Вчора, даруючи людям талант, в Житомирі творили добро Ірина Білик, Олександр Воєвуцький, Віталій Козловський, гурт «Авіатор», танцівник Сергій Костецький. Незмінний ведучий – Юрій Кот.

Під час прес-конференції зірки естради говорили добрі слова про Житомир. Ми живемо в місті хороших людей, які не лише цінують музику, а й своєю згуртованістю творять дива – дарують шанс на життя дітям, яким доводиться за нього боротися.

Ініціатива, яка набирає обертів, має вийти за межі Житомира. Тим більше, що потреба в коштах на лікування онкохворих дітей існує у всіх областях.

Обов’язок держави – забезпечувати онкохворих препаратами, або, принаймні, максимально здешевлювати їх вартість.

Країна має рухатись до того, щоб не було потреби в проведенні таких благодійних марафонів.

Саме тому організатори “Разом за життя” нагорошують, що не мають на меті своєю діяльністю переймати обов’язки держави.

Держава повинна у повному обсязі виконувати перед народом свої зобов’язання. Мета марафону – поділитися з дітьми, яким так потрібна підтримка своєю любов’ю, вдихнути в них дух здоров’я, боротьби за життя, ну і, звісно ж, допомогти грошами на закупівлю дороговартісних препаратів.

ФОТО Леоніда Шевчука:

_____________________________________
Начало