Житомиряни сьогодні виграють “Щасливий квиток”

На сьогодні запланована Весняна лотерея від Житомирського трамвайно-тролейбусного управління – “Щасливий квиток”

У розіграші призів візьмуть участь квитки, придбані у кондуктора трамвая чи тролейбуса в період з 8 лютого по 6 березня поточного року.

Всі квитки громадського транспорту (серії ТЖТО 01-50 540001-560000), які придбані у цей період у кондуктора трамвая та тролейбуса були акційними.

Розіграш цікавих весняних подарунків відбудеться сьогодні о 12:00 біля диспетчерського пункту ЖТТУ за адресою “Майдан привокзальний 1”. Для участі у розіграші подарунків необхідно з 10:00 до 12:00 вкинути у скриньку конверт з 40 квитками на проїзд у міському електротранспорті.

На конверті вказати Прізвище, Ім’я та по-батькові. Для отримання виграшного подарунка мати при собі документ, що засвідчує особу. Для участі в акції залучені спонсори: кафе “Русалка”, клуб мандрів “ПАТРІОТ”, мережа магазинів “Білоруська косметика”, оздоровчий центр “Соляна печера”, Житомирський обласний драматичний театр, мережа магазинів “Товари за цінами СССР”, магазин “Маяк”, фітнес клуб “ФітКервс”, студія Наталії Ларіної, магазин “Dzintars”, супермаркет квітів “Еліт Флора”, стоматологічна клініка “Біленька усмішка”, які люб’язно надали безліч цікавих цінних весняних подарунків.