Анжеліка Лабунська в Житомирі депутатам облради: “Не будьте боягузами! Майте гідність відповідати за свої вчинки!”

Народний депутат України Анжеліка Лабунська прикладе максимум зусиль, щоб процедура голосування в сесійному залі Житомирської обласної ради була персональною.

Про це нардеп повідомила сайту Репортер Житомира.

Каже, про яку відповідальність депутатів може йти мова, якщо сьогодні неможливо персоніфікувати, хто як голосував?

– В облраді більшість чоловіків. Так я таких “чоловіків”, які голосували за такі зміни до регламенту називаю не чоловіками, а боягузами, – говорить Анжеліка Лабунська, яка в Бедичеві виграла мажоритарку, обійшовши Піскуна, Ревегу, Жебрівського та інших.

“Ти, депутат, обраний людьми! Не ховайся за більшістю, а май гідність відповідати за те, як голосуєш!”, – каже народний депутат.

Вона заявляє, що через суд добиватиметься скасування відміни процедури персонального голосування в Житомирській обласній раді.

– Я звертатимусь до опозиційних фракцій, до прокурора. Вважаю, що відміна персонального голосування суперечить принципам публічності прийняття рішень, – каже народний обранець.

– Цифри по фракціях, які сьогодні висвітлюються на екрані, нічого не говорять. Коли можна буде взяти роздруківку, й побачити, хто як голосував – можна буде простежити, хто працює на користь громади, а хто – обслуговує приватні вузькокорпоративні інтереси, – сказала Анжеліка Лабунська.