Геннадій Козак – новий керівник Державної податкової служби в Житомирській області

16 квітня директор Департаменту персоналу Міністерства доходів і зборів України Елла Сазонова представила податківцям Житомирщини виконуючого обов’язки голови Державної податкової служби у Житомирській області Геннадія Козака, який призначений на посаду наказом Міністерства доходів і зборів України від 12.04.13 № 92-0 з 15 квітня 2013 року.

Про це інформує прес-служба ДПС у Житомирській області

Геннадій Леонідович Козак народився 16 вересня 1966 року в м. Волноваха Донецької області. Освіта повна вища: у 1991 році закінчив Донецький політехнічний інститут за спеціальністю металургія чорних металів; у 1997 році – Донецький економічний технікум за спеціальністю бухгалтерський облік і аудит.

З 1994 року працює в органах Державної податкової служби, радник податкової служби I рангу. З червня 2010 по листопад 2011 року працював на посаді заступника голови державної податкової адміністрації у Житомирській області. З листопада 2011 року був заступником голови Державної податкової служби у Дніпропетровській області.

Геннадій Козак у своєму виступі подякував за висловлену урядом довіру та запевнив, що докладе максимум зусиль для виконання напружених завдань, що стоять сьогодні перед податківцями Житомирської області.