“Кубок Запаловського” завоювали депутати Житомирщини. ФОТО

Команда Житомирщини перемогла у І міжнародному турнірі з міні-футболу серед працівників органів місцевого самоврядування.

Про це інформує прес-служба обласної ради.

29 березня команда працівників органів місцевого самоврядування області здобула перемогу в Першому міжнародному турнірі з міні-футболу на кубок голови Житомирської обласної ради.

Захід відбувся у житомирському спорткомплексі «Енергія» за участю команд Житомирської, Вінницької областей та Гомельської області Республіки Білорусь.

Відкрив турнір та привітав учасників голова обласної ради Йосип Запаловський.

«Спорт на Житомирщині – у кожному місті, селі, селищі – серед головних пріоритетів, а до занять фізкультурою та спортом долучається все більше людей.

Щоб досягти такого результату, обласна рада, територіальні громади, спортивні товариства області та районів постійно проводять заходи, що спрямовані на активізацію спортивного і фізкультурного руху в нашій області», – відзначив Йосип Запаловський.

Голова обласної ради сподівається, що міжнародний турнір із міні-футболу стане прикладом спортивного завзяття, вміння поєднувати у житті роботу та заняття фізкультурою і спортом.

Йосип Запаловський побажав усім учасникам турніру успіху та зауважив: «Яка б команда не виборола першість, сьогодні неодмінно переможе дружба, адже саме дружні, добросусідські відносини між Житомирщиною і Вінниччиною, між Житомирщиною і Гомельською областю для усіх нас – на першому місці».

Команди-учасниці складалися з 10 працівників органів місцевого самоврядування різних рівнів: 9 гравців та капітана.

Турнір пройшов у три матчі.

У фіналі за кубок змагалися команди Житомирської та Вінницької областей, де команда нашої області здобула перемогу з результатом 6:4.

Кращим гравцем турніру став капітан команди Вінниччини, депутат Вінницької обласної ради Михайло Демченко, кращим бомбардиром – перший заступник голови Житомирської обласної ради Володимир Арешонков, який забив три голи, кращим воротарем визнано гравця команди Гомельської області Миколу Лучкова.

Турнір відбувся за ініціативи голови обласної ради Йосипа Запаловського, за підтримки обласного відділення НОК під керівництвом Сергія Рижука, Обласної ради фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» та Обласної асоціації сільських і селищних рад.

ФОТОРЕПОРТАЖ від прес-служби облради: