Сергій Форест: “Що заважає житомирським депутатам працювати?” 2 серія

“Остання сесія Житомирської міської ради 10 квітня знову продемонструвала бездіяльність депутатського корпусу.”

Так вважає Сергій Форест, громадський діяч.

1 серія! Сергій Форест про зірвану сесію міськради Житомира: “Молодого воїна кинули на абордаж”

– Наші обранці не хочуть працювати на благо житомирян, а воліють вкотре вирішувати питання «діліжа» владних крісел, та лобіювати свої інтереси, – каже Форест.

Нагадаємо, із сорока чотирьох наднагальних питань порядку денного сесії міської ради, було розглянуто тільки чотири питання і 2 додаткових.

– Може шановні обранці думають продовжити собі термін депутатства, скажемо до семи чи десяти років? Дійсно, навіщо працювати, щось вирішувати на благо міста, якщо можна точити ляси в колуарах міської ради? Чи є важливим відволікати зібрання на дарування підручника з української мови депутату Олегу Гораю?, – запитує громадський діяч.

Водночас, на його переконання, дякуючи здоровому глузду й наполяганням міського голови Володимира Дебоя хоча б декілька важливих питань все таки було вирішено. А це – заборона відчуження котельні по вул.Жуйка 12 – “спадщина” минулого мера.

– Міський бюджет Житомира змушений шукати 16 мільйонів гривень, щоб закрити банківський борг й витягнути котельню з-під застави та врятувати стратегічний об’єкт від фактичного відчуження. Це знову показує недолугість минулих «діячів» Житомира, більшість з яких – нині в опозиції, – каже Форест.

В цілому роботу останньої сесії міської ради Сергій Форест називає незадовільною. Каже, потрібно шукати здоровий компроміс, а не гиркатись. Це стосується всіх без винятку – і влади й опозиції.