Скрябін назвав Житомир “рульним містом”. ФОТО

“Житомир саме “рульне” місто. Тут я відчуваю себе як вдома”.

Таке вчора після концерту сказав фронтмен гурту “Скрябін” Андрій Кузьменко.

Мега-позитивний Скрябін “качав” Драмтеатр і публіка була в ейфорійному екстазі. Навіть житомирські журналісти підтанцьовували в проході між партером й амфітеатром.

Приходьте на концерти в Житомирі і буде вам щастя! 🙂

Кузьма “рвав” простір дотепними жартами, зал реготав й нагороджував веселуна оплесками.

Маленька дівчинка років чотирьох вийшла на сцену й потрапляючи у всі ноти, напам’ять заспівала куплет пісні, яку не всі дорослі шанувальники творчості Скрябіна пам’ятають.

Діти люблять Кузьму.

Він дивиться на їх дитячими очима й вони граються з ним як з рівним собі.

Під сценою малеча фотографувала співака.

Скрябін – море драйву, людина з позитивною енергетикою, яка заряджає. Його творчість – «true», справжня.

Кожна пісня по-своєму особлива: є пісні, що викликають теплі емоції та почуття: «Мама», «Старі фотографії». Із посмішкою сприймається пісня «Маршрутка».

Багатьом він подобається не лише як виконавець пісень, музикант, а й як автор власних композицій. Його пісні – розважальні, дискотечні – піднімають настрій, запалюють, а інші глибокі, філософські, з серйозними текстами – примушують задуматися…

Поєднання гумору, простоти, індивідуальністі, де-не-де сарказму, серйозності зробило своє. Кузьма – оригінальний, не схожий на всіх, з численними амплуа.

Його пісні стосуються кожної верстви населення – від бідних до олігархів.

Однією піснею він може «підстебнути», іншою – підтримати, ще іншою – торкнутися до ниточки душі та викликати співчуття, сльози.

За 24 роки існування Скрябіна було записано більше 25-ти альбомів, знято біля 60-ти кліпів, та, взагалі, досягнуто багато чого.

Крім того, він пише книги. Після шаленого успіху «Я, «Побєда» і Берлін» Кузьма взявся за книжку про армійські спогади.

Важко повірити, але популярний виконавець за фахом – лікар-стоматолог.

Утім, після навчання в інтернатурі, йому більше ніколи не доводилося брати до рук бормашину.

Концерт пройшов на одному подиху, на одному «відриві». Скрябіну довелося повернутися на сцену та виконати ще 3 пісні «на біс» після того, коли публіка почала вимагати продовження.

Замість однієї години концерту він відпрацював майже дві. І, як завжди, живчик, з великим зарядом енергії. До речі, було помітно, що Скрябін скинув пару добрих кілограмчиків. Ще б пак: так викладатися на концертах, як він – то тяжко не схуднути.

Після запального концерту Скрябін поспілкувався з журналістами.

Як виявилось, хоч він і “западенець”, його коріння по батьковій лінії – на Житомирщині. Отже, наш край частково є Малою Батьківщиною й цього талановитого українця.

ФОТО Репортер Житомира: