Сьогодні Житомир порадує найкращими хітами «РадіоБенд Олександра Фокіна»

Сьогодні, 19 квітня, о 18.30 в залі Житомирської філармонії неймовірний драйв та справжня пристрасть, тонка грація та феєрія ритмів гармонійно поєднаються у концерті одного з найкращих джазових оркестрів світу «РадіоБенд Олександра Фокіна».

Музиканти-віртуози та солістки оркестру подарують незабутні враження від прослуховування своєї золотої колекції.

На початку 2008р. відбувся перший в Україні унікальний фешн-концерт спільно з провідним модельєром чоловічого одягу з Німеччини Доріс Хартвіх.

У Олександра Фокіна – автора ідеї, засновника, незмінного художнього та музичного керівника, композитора, головного аранжувальника оркестру, саунд-продюсера вже давно склалось власне бачення сучасної виконавської оркестрової культури.

Він переконаний – щоб добитися поваги від музичного світу, кожному лідеру необхідно виконати головне завдання: зібрати та органічно поєднати у колективі як молоді таланти, так і маститих виконавців.

Перші є носіями могутньої та стильної сучасної музичної енергетики, другі – це великий та різноманітний музичний досвід і філігранна виконавська майстерність. Отже, завдяки такому поєднанню, яке є результатом багаторічної селекції музичних талантів.