УДАР нагородив кращого студента будколеджу Житомира

За сприяння Житомирської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка» та Молодіжного крила партії в Будівельному коледжі 3-го квітня обрали «Кращого студента року».

За звання кращого претендували 10 учасників-студентів.

Про це інформує Прес-служба міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка».

Конкурс проходив у 4 етапи – студентам потрібно було представити себе, захистити свої творчі роботи, переконати присутніх у важливості свого хобі. Але без ерудиції та творчих здібностей на перемогу сподіватися було б годі.

Поважному журі належало вибрати одного студента, який представлятиме Житомир на регіональному конкурсі.

Задача була не з легких, адже всі без винятку учасники талановиті та творчі люди, мають багатий внутрішній світ та бажання міняти світ навколо себе.

Однак, рейтинг учасників складався не лише з представленого на сцені – журі враховувало загальну успішність, особистісний портрет кожного тощо.

Голова студентського профкому Алла Єлисєєва зазначає, що вперше за 7 років проведення конкурсу журі одностайно обрало кращого з кращих. Ним став Максим Куценко. Усіх учасників конкурсу відзначили грошовими преміями.

«Я бажаю всім учасникам творчого натхнення, самореалізації у подальшому дорослому житті, успіхів у майбутній професії та досягнення всіх мрій та прагнень. Адже саме від вас залежить яким буде майбутнє нашої країни – ви його творці», – зазначив Олексій Буковський, один з членів журі, голова Житомирської міської організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».