В Житомирі чиновник чесно зізнався в некомпетентності. ВІДЕО

Під час візиту активістів Демократичного Альянсу до Управління ДМС в Житомирській області на інформаційному стенді ДМС було виявлено недостовірну та неправдиву інформацію.

Це стверджує Демальянс.

– Така інформація, час від часу, дивним чином з’являється на стендах й її походження залишається невідомим навіть працівникам ДМС, – кажуть активісти цієї партії.

Голова Демократичного Альянсу в Житомирській області Дмитро Ткачук, який має досвід ходіння по кабінетам місцевих чиновників з метою досягнення законності в питанні видачі різного роду довідок розповідає, що “працівники ДМС полюбляють пафосні заяви та, на жаль, часто всупереч законодавству, спонукають громадян до вчинення додаткових дій, за які громадяни сплачують необов’язкові платежі”.

Це стосується змісту інформаційних стендів.

“Після наших візитів вони в один голос заявляють, що уявлення не мають звідки на стендах беруться ці папірці і запевняють, що там був інший – “правильний” та кудись подівся буквально перед нашим візитом” – каже Ткачук.

Цього разу активісти виявивши порушення, звернулись до начальника УДМС в Житомирській області з проханням усунути їх.

Але на представлені зауваження та пропозиції начальник відреагував відверто. Не спромігшись аргументувати зміст інформації на стенді, назвати нормативного документу яким керуються працівники “паспортного столу”, він чесно заявив про свою некомпетентність в даному питанні.

Дивіться ВІДЕО!