Володимир Дебой: Ми оплачуємо лише 10 частину з того, що показують у засобах масової інформації про діяльність міської ради

На сесії Житомирської міської ради прийнято Програму інформаційної політики та зв’язків з громадськістю у м. Житомирі на 2013-2015 роки.

За це рішення проголосувало 32 депутати.

Програма передбачає виділення з бюджету майже 1,4 мільйона гривень. Кошти спрямують на фінансування газети «Місто» – офіційного органу міської ради; на підтримку талановитих дітей та журналістів, проведення конкурсів «Журналіст року», «Зробимо місто кращим»; на розвиток інших проектів.

«Ми оплачуємо лише 10 частину з того, що показують у засобах масової інформації про діяльність міської ради, – наголосив міський голови Володимир Дебой. – Фактично жодної копійки не витрачається – можете перевірити. йде мова про моральність суспільства, його інформованість, а не негатив і бунт».

Часто засоби масової інформації в гонитві за рейтингами «закривають» очі на висвітлення позитивних новин. Замість цього з’являються «карикатури», «досьє». Це також впливає на громадську думку, на імідж Житомира як в Україні, так і на міжнародному рівні.