Йосип Запаловський назвав причину народного невдоволення владою на Житомирщині. ВІДЕО

Голова Житомирської обласної ради Йосип Запаловський прокоментував перипетії з відміною рішення обласної ради від 07.06.12 № 609 «Про надання погодження ДП НАК «Надра України» «Житомирбудрозвідка» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами».

Про це інформує прес-служба обласної ради.

Нагадаємо, невдоволення громади ледь не переросло в штурм обласної ради, коли провладна більшість в облраді усіма можливими варіантами намагалась уникнути позитивного голосування з відміни свого попереднього рішення, яке дало “зелене світло” видобутку титану на нових землях Житомирщини.

Дивіться! Чорний день Запаловського: Депутати – “недовіра”, громада – “ганьба!”. ВІДЕО

Йосип Запаловський назвав причину народного невдоволення.

За його словами, громадське обговорення цього рішення відбулося вже після його прийняття.

– Так не повинно бути, – каже голова обласної ради.

Запаловський переконаний, що причиною того, що питання набуло суспільного резонансу, змусило людей приїхати під стіни обласної ради, стала недостатня поінформованість.

Кожен громадянин має знати правду про всі позитивні і негативні наслідки, які нестиме та чи інша діяльність на території, де він проживає.

– Ситуація, що склалася, послужила для всіх нас уроком. Надалі у своїй роботі обласна рада не допустить прийняття недостатньо вивчених рішень, – сказав очільник обласної ради.

ВІДЕО Союз-ТВ: