Землевпорядна служба Житомирщини впорядкувала в’їзний знак «Житомиру 1128»

Цього року, як і щовесни, представники Головного управління Держземгентства у Житомирській області до загальноміської толоки.

Працівники прибрали прилеглу територію до в’їзного знаку «Житомиру 1128» та пам’ятного знаку «Гармата», які розташовані на вулиці Жуйко біля мосту через Тетерів зі сторони Бердичева.

Тепер житомирян та гостей міста зустрічає охайно побілений знак та милує око чиста територія – без сміття, сухих насаджень та листя.

Близько півсотні співробітників Землевпорядної служби Житомирщини ліквідували одне із сміттєзвалищ, яке знаходилося неподалік.

Cміття за знаком накопичилося чимало – впродовж дня зібрали близько 16 куб. м.

Відтепер на території, яка сягає близько 60 соток, чисто й зелено. Хочеться, щоб навколишня краса дарувала житомирянам гарний настрій та викликала бажання більше не смітити.

До суботника долучилися працівники ДП «Житомирський науково-дослідний інститут землеустрою».

У належний санітарний стан привели приміщення, прилеглу територію – посаджені нові дерева, побілені існуючі, підметено все навкруги. Без діла не залишився ніхто.

Земля вимагає нашої турботи та дбайливого ставлення до себе. Її красу та неповторність потрібно берегти для нащадків.

А оберігати та примножувати в нас є що!

Земельний фонд Житомирської області становить 2982,7 тисяч гектарів, в тому числі 51 % займають сільськогосподарські угіддя, з них 38% – це ліси та інші лісовкриті площі.

«Чисто там, де не смітять, і чистота нашого рідного міста починається з кожного з нас, – впевнений начальник Головного управління Держземагентства у Житомирській області Юрій Кулачок. – Не потрібно чекати, а просто брати інвентар та приступати до роботи, бо усі хочуть жити в чистому й охайному місті».