Нова книга Сергія Лазо – одна з найкращих за версією ВВС

Відомий український письменник, поет, музикант житомирянин Сергій Лазо створив книгу, присвячену рок-легенді і цілому поколінню “Ми так любили The Beatles”.

Пересічний українець знає Сергія Лазо як автора мегапопулярних хітів Віктора Павліка («Ти подобаєшся мені», «Афіни, Київ і Стамбул», «Ні обіцянок, ні пробачень», «Ухожу»), Гайтани та гурту «Скай» («Не йди»). Поціновувачам якісної сучасної літератури Сергій Лазо відомий як творець емоційних яскравих, захоплюючих есеїв, п’єс, романів. А затяті рокери знають його як легенду жанру і завжди молодого бітломана.

Ті, хто усвідомив соціальну значимість, масштаб ролі в житті людства «Ліверпульської четвірки», дякують Сергію Лазо за нову книгу

У своєму витворі автор описує конкретно, як Бітли вплинули на життя цілого покоління. Описує у власній неповторній манері з добрим гумором, з легкістю, що пересипані надзвичайно цікавими фактами з життя, про які не прочитаєте більше ніде.

Все більше людей заявляють про те, що The Beatles зробили для розвалу машини Радянського Союзу в рази більше, аніж Горбачов, Біловезька трійка чи вітчизняні дисиденти. Читаючи нову книгу Сергія Лазо, ти розумієш, що так і є. Тому що для покоління 70-х – 80-х The Beatles були ковтком свіжості, свободи, джерелом натхнення і віри в перемогу добра. Їх наслідували у всьому – в музиці, в одязі, в стилі життя.

Мені пощастило мати в своїй бібліотеці нову книгу Сергія Лазо “Ми так любили The Beatles”. Це примірник з автографом автора, який я отримав, як тільки-но книга з’явилась на світ. Декілька екземплярів, привезені автором до Житомира вкінці минулого року, розхапали відразу. Сьогодні нове творіння Сергія Лазо можна спокійного придбати в книжкових крамницях українських міст. Є книга “Ми так любили The Beatles” і в книгарнях рідного міста автора – Житомира. Житомиряни мають особливе щастя читати цю книгу, адже велика її частина присвячена Житомиру, його життю у часи перших джинсів і The Beatles. Місця, люди, події, описані в книзі, добре відомі житомирянам.

Книга “Ми так любили The Beatles” увійшла до числа найкращих українських книг 2012 року за версієї ВВС

Вона варта того, аби її прочитати. Тому я найближчим часом розповів вам багато захоплюючих фактів, пов’язаних з цією книгою, про зв’язок автора з Житомиром, про інші цікаві новини з життя відомого українського письменника й музиканта. Вже незабаром читайте ексклюзивне інтерв’ю з Сергієм Лазо.

А поки декілька корисних посилань:

Сергій Лазо. “Ми так любили The Beatles” http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/2012/10/121026_book_award_lazo.shtml

“Книга Сергія Лазо нагадує багатошаровий пиріг”
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/2012/12/121214_book_2012_readers_review_lazo_dt.shtml

Сергій Лазо: моя книга – про мистецтво жити, кохати і вмирати
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/2012/11/121128_book_2012_interview_lazo_oz.shtml

Рецепт від осінньої хандри – про книгу Сергія Лазо
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/2012/12/121214_book_2012_readers_review_lazo_dihay_dt.shtml

Роман – як пісня: рецензія на книгу Сергія Лазо
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/2012/12/121206_book_2012_review_lazo_ek.shtml