Останній дзвоник в ЗОШ №17. ФОТО

Сьогодні в житомирських школах лунають останні дзвоники.

Випускники схвильовані. Протиріччя почуттів. З одного боку – нарешті закінчив школу, з іншого – розставання неминуче й воно ось-ось відбудеться. А тоді – все зміниться.

Попереду – смуга випробувань під назвою вступна кампанія в навчальні заклади. Хтось піде в універ, хтось в технікум, а хтось і в ПТУ.

В подальшому життя покаже, хто якого успіху досягне, і що цікаво – диплом не завжди відіграє в цьому питанні ключову роль. Головне – талант і наполегливість.

Школа №17 пишається своїми учнями й випускниками. Значна їх частина прославила заклад на змаганнях всеукраїнського й міжнародного рівня.

На базі школи функціонує клуб карате. Поруч стадіон “Спартак”.

Останній дзвоник відвідала перший заступник міського голови Галина Семенець. Вона сказала, що цей день світлий, добрий, радісний. Посадовець побажала випускникам реалізувати свій потенціал в житті, здобути успіх й завжди пам’ятати своїх вчителів, які вклали в них свою душу.

ФОТО Репортер Житомира:

Міська рада подарувала школі м’ячі. Галина Семенець повідомила, що цього року бюджет міста вперше виділив значну суму грошей на закупівлю спортінвентарю для шкіл.