Віталій Кличко відзначив День Перемоги з ветеранами Житомирщини. ФОТО

У велике свято Дня перемоги Лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко відвідав ветеранів Великої Вітчизняної війни у Житомирському обласному госпіталі для ветеранів у місті Бердичеві.

Про це інформує прес-служба Житомирської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка»

Під час концертної програми від студентів Житомирського музичного училища ім. В.Косенка Віталій Кличко подякував всім присутнім ветеранам за відвагу та героїзм, який вони винесли на своїх плечах заради своїх дітей та майбутнього своєї Батьківщини.

В цей день ми поруч із Вами, дорогі ветерани. Ми вдячні Вам за те, що врятували світ від фашизму, тому це мирне небо над нашими головами – це тільки Ваша заслуга.
А наше головне завдання зберегти пам’ять про Вас та всіх, хто віддав своє життя за перемогу», – наголосив Віталій Кличко.

У подарунок Лідер партії заспівав під гітару пісню військових часів «Темная ночь».

Майже півтори сотні ветеранів зі всієї області на сьогоднішній день лікуються в госпіталі у Бердичеві і всі вони зібралися на зустріч із Кличком.

Тих, хто обмежений в пересуванні Лідер «УДАРу» відвідав та привітав в палатах медичного закладу.

Кожен ветеран мав можливість особисто поспілкуватись з Кличком, задати йому питання та сфотографуватись на пам’ять.

Разом із Лідером партії на свято завітали народні депутати України Рустам Раупов, Віталій Ковальчук, Роман Чернега, Віталій Чугунніков, Геннадій Ткачук та інші.