Як житомирський “УДАР” ветеранів з Днем Перемоги вітав. ФОТО

9 травня завжди особливий для мільйонів наших земляків. Його відзначали зі сльозами на очах.

Жодне село, жоден дім, жодну родину не минула найстрашніша війна ХХ століття.

Напередодні великого свята Дня Перемоги житомирські активісти ПП «УДАР Віталія Кличка» завітали з привітаннями до геріатричного пансіонату в с. Іванівка.

Про це інформує Житомирська міська організація партії «УДАР Віталія Кличка».

Разом із студентами Житомирського музичного училища ім. В.Косенка партійці підготували святкове дійство для ветеранів та дітей війни.

На сцені лунали пісні військових часів, гра на музичних інструментах заворожувала всіх присутніх.

Особисто привітати героїв Вітчизняної війни приїхав голова Житомирської міської організації партії «УДАР Віталія Кличка» Олексій Буковський.

У своєму виступі партієць вшанував пам’ять героям війни та висловив велику вдячність всім присутнім ветеранам.

«Ми дякуємо вам за мирне небо над нашими головами. Ви пройшли війну з фашистськими загарбниками, а нині ми боремося за спокійне і щасливе життя ваших онуків та правнуків.

Як ви свято вірили у перемогу над ворогом, так і ми віримо у перемогу над бідністю, злиднями та зневірою у кращому майбутньому. Щира подяка та низькій уклін вам», – зазначив Олексій Буковський.

Разом із студентами пісню «Смугляночка» виконав заступник голови міської організації партії Роман Давиденко, тим самим розділив атмосферу святкового дійства та спогади про військові часи.

Окрім того, активісти партії відвідали учасників Другої Світової у їхніх оселях – адже багато з них не в змозі ходити, мають інші проблеми зі здоров’ям, які суттєво обмежують можливості пересування.

Партійці вітали ветеранів з Днем Перемоги щирими і теплими словами.

«Це найменше, що ми можемо зробити для цих людей – для тих, хто проливав кров за наше майбутнє, а діюча влада навіть не в змозі забезпечити їм гідну старість», – зауважив Юрій Маковський, один із партійців.

ФОТО прес-служби УДАРу: