“Пау-TINA” в новому складі на день молоді в Житомирі представить шоу “Я другая”

Центром головного свята Дня молоді в Житомирі цього року стане сцена арки біля фонтану в міському парку культури й відпочинку Житомира.

Причина зміни традиційного місця дислокації – реконструкція “Ракушки”.

Впродовж двох святкових днів 28 та 30 червня тут відбудеться фінал традиційного поліського молодіжного продюсерського проекту “АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7”.

Організатори – профільні управління облдержадміністрації та міської ради та концертно-видовищне об’єднання “ШОУ СЕРГІЯ ВІКТОРОВА”.

28 червня на День Конституції України, з 17 до 22 години поліська “Академія зірок” презентуватиме молодіжний мистецький фестиваль “Молодь врятує світ-2013”, який представить глядачам кращі молодіжні колективи року в різних жанрах та номінаціях.

Гостями свята стануть учасниці популярної молодіжної групи “Фобія”, які везуть у Житомир нові кавер-версії відомих молодіжних хітів.

30 червня, у День молоді, “Академія зірок-7” готує багато приємних несподіванок, – інформує Сергій Вікторов.

О 14 годині розпочнеться святковий молодіжний захід “МОЛОДЬ. ЛІТО. ПОЗИТИВ”. Після урочистого відкриття свята бажаючі зможуть позмагатися в “Співочому полі”. Кращі отримають призи.

Біля Центральної арки проходитиме конкурс “Графіті на асфальті”.

Це один подарунок – фестивалю сучасного молодіжного танцю “Полісся DANCE”, де змагатимуться за першість представники різних танцювальних суб-культур. Захід такого формату на Поліссі пройде вперше.

На одній сцені будуть зібрані найпопулярніші напрямки молодіжного танцювального мистецтва – хіп-хоп, джаз-фанк, електроденс, гоу-гоу, стретчінг, брейк, бутті-денс та інші.

Одна з “родзинок” свята – фінал широкомасштабного відкритого конкурсу хіп-хоп культури “HIP-HOP POINT-2013” за участю представників міст Києва, Житомира, Коростишева, Малина і Бердичева. Його організатори – учасники знаної на Житомирщині корпорації сучасного танцю “T-SQUAD”.

Кращі молодіжні танцюристи представлять свою майстерність та змагатимуться за першість у батлах з хіп-хопу та брейку. А судді визначать переможців, які отримають цінні подарунки.

Традиційно житомиряни виберуть “Королеву Дня молоді-2013”. Конкурс проводить школа моделей “Nonik”. Подарунки – “Оріфлейм”.

“Академія зірок” – проект інтерактивний.

Найенергійніші глядачі можуть долучитись до презентацій громадських ініціатив, які проходитимуть на майданчику біля Центральної арки парку культури.

Надвечір розпочнеться грандіозний фінальний гала-концерт “Віват, “АКАДЕМІЯ ЗІРОК-7!”.

Співатимуть й танцюватимуть: Дмитро Бондарчук, Маща Ревінцова, Ярослава, Настя Навольнєва, Себастьяно, Ольга Рибчинська, Аня Безелюк, Юлія малініна, колектив “Санрайз”, учасники міжнародної школи танцю “Ті Сквод Денс Скул”, танцювальні групи “Ледіз Денс” та “4Kids”, представниці студій східного танцю “Хот Арабіан Денс” та “Аміра Денс”.

Також на святковій сцені Дня молоді планують провести футбольне шоу.

Сюрприз для житомирян – “Пау-TINA” (такий жіночий колектив типу “ВІАГРИ” тільки для підлітків) виступить в новому складі з програмою “Я другая”. До шоу долучиться “Ті Сквод”.

Закінчиться святкування Дня молоді фестивалем ді-джей музики та вогняним шоу.

www.viktorovshow.at.ua

ТІ СКВОД танцкоманда

Дмитро Бондарчук, співак

Гурт Пау-TINA

Ольга Рибчинська

Шоу Сергія Вікторова

Школа танцю ТІ СКВОД ДЕНС СКУЛ

Танцгруппа 4KIDS

АМІРА ДЕНС Школа східного танцю

Танцгруппа LADIES DANCE