У Житомирі ДАІ звернуло увагу на Гідропарк

“В нас небагато таких місць, де можна відпочити з дітьми. Тому ситуація, коли автомобілі знаходяться у паркові зоні, відверто неприємна. В зоні відпочинку не повинно такого бути”.

Так вважає житомирянин Олексій Володимирович, який відпочиває в Гідропарку.

Машини на територію відпочинку заїжджають без жодних обмежень й паркуються ледь не біля самого пляжу. Водії до цього звикли.

Перекрити повністю в’їзд до території неможливо, адже тут знаходяться торгівельні заклади, куди потрібно доставляти товари.

Обслуговування зони відпочинку також передбачає використання автомобільної техніки, приміром, для прибирання та вивозу сміття.

Цим і користуються власники приватного автотранспорту, адже набагато зручніше під’їхати якомога ближче до місця “привалу”.

Те, що Гідропарк – екологічна територія, де поява автотранспорту небажана, розуміють можливо й всі, але “відворотність покарання” робить свою справу.

Житомирські даішники провели в Гідропрку рейд. Штрафними квитанціями вони нагадали водіям про обмеження руху в парковій зоні.

Зони відпочинку закриті для в’їзду автомобілів, за виключенням службового транспорту, що обслуговує ці території.

Про це інформує СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Розгнівані водії навіть не розуміли за що їх штрафують.

– Державтоінспекція проводитиметься щоденне відпрацювання зони відпочинку місцевого парку, – сказав начальник УДАІ УМВС в Житомирській області Олександр Кравченко.

Сюди на машинах заїжджати заборонено

За перші дні патрулювання працівники ДАІ склали 24 адмінпротоколи за порушення ПДР

Три з них – за керування транспортними засобами в нетверезому стані.