Завдяки «Київстар» у багатодітній родині Житомира відтепер є безпечний Інтернет . ФОТО

У Міжнародний День захисту дітей одна з найбільших багатодітних родин Житомира – родина Сорочинських, підключилась до «Домашнього Інтернету «Київстар» та ще й отримала від компанії подарунок – ноутбук.

Сорочинські радіють – відтепер квартира підключена до високошвидкісного надійного Інтернету. Діти будуть захищені від брудних сайтів бо «Київстар» безкоштовно надає своїм абонентам спеціальний сервіс, що захищає дітей від онлайн-загроз.

Родина Сорочинських велика й дружня. Семеро дітей. Старшій дочці – 20 років, молодшій – 4 рочки. 18-річному Янові в житті пощастило мати аж шестеро сестер. Сім’я проживає в чотирикімнатній квартирі. Все одно місця небагато, але головне, що є лад в родині, любов і згуртованість.

Своєму новому абонентові – цій благополучній багатодітній сім’ї, яка є прикладом для всіх у всьому, київстарівці вирішили зробити приємний сюрприз.

До Сорочинських в гості з вітаннями й подарунками завітав начальник сектору продажу послуг фіксованого зв’язку на масовому ринку Житомирського відділення компанії Петро Макаренко.

Поки спеціалісти зі встановлення домашнього Інтернету підключали високошвидкісний захищений від онлайн-загроз Інтернет, Макаренко вручив родині квіти й ноутбук.

«В мене 7-ро дітей. Я фізично не маю можливості контролювати кожного. Тому найзручніший шлях захистити дітей в Інтернеті – довірити це послузі «Батьківський контроль». Дуже зручно й безпечно. Ми обрали тариф «Зручний», і тепер окрім якісного Інтернету матимемо ще й бонуси для сплати мобільного зв’язку від «Київстар», – каже Софія Сигізмундівна Сорочинська, матір-героїня, яка до 42-х років встигла народити семеро прекрасних дітей – Сабіну, Терезу, Марту, Олю, Агату, Вероніку та сина Яна.

Петро Макаренко наводить важливу цифру: в Житомирі 80% всіх користувачів Інтернету обрали саме «Київстар». Результат досягнуто через здійснення компанією комплексу робіт з модернізації мережі Інтернет в Житомирі.

– Для виходу в Інтернет ми використовуємо найсучаснішу й найбільш надійну технологію – волоконно-оптичні лінії зв’язку (швидкість прийому та передачі даних до 100 Мбіт на секунду), – каже Макаренко.

За його словами, «Київстар» також повністю вирішив у Житомирі питання завантаженості мережі в вечірній час.

Саме тому в Житомирі щомісяця стрімко зростає кількість клієнтів, що обирають «Домашній Інтернет» від «Київстар».

Компанія пропонує сучасну технологію широкосмугового Інтернету, з доступними тарифами від 60 грн на місяць за безлімітним користуванням і бонусами, які можна використовувати для оплати послуг мобільного зв’язку не тільки свого телефону, а й близьких чи друзів.

«Домашній Інтернет Київстар» пропонує родинам не лише безкоштовне підключення спеціального сервісу «Батьківський контроль», що дозволяє захистити дітей від онлайн-загроз, а й доступ до спеціального відео-порталу з ліцензованими мультфільмами, серіалами та фільмами на усі смаки.

Багатодітна родина Сорочинських в Житомирі завдяки компанії «Київстар» відтепер користується надійним Інтернетом.

ФОТО Репортер Житомира:

Інтернет, завдячуючи компанії «Київстар», діти використовуватимуть виключно на благо

Петро Макаренко від імені компанії «Київстар» привітав родину Сорочинських з Днем захисту дітей

Семеро дітей. 18-річний син й 6 доньок. Батьку – 47, матері – 42

Спеціаліст компанії «Київстар» підключає тариф «Зручний». Окрім якісного Інтернету Сорочинські матимуть бонуси для сплати мобільного зв’язку

«Київстар» змінює життя людей, надаючи телекомунікаційні послуги найвищої якості