Кафе в приміщенні Корольовської райради Житомира у вихідні ставить на вуха Нижню Польову, – житомирянка

Щосуботи Нижня Польова в районі фонтану “Космонавт” змушена “гуляти” на весіллях, днях народженнях, інших радісних датах в житті клієнтів і гостей кафе, яке розгорнуло гучну в прямому сенсі цього слова діяльність.

Cвята дарують радість спілкування й відпочинку в колі родичів, друзів і колег. Це суцільний позитив і завжди приємно порадіти за людей, бачачи, як вони відпочивають й веселяться.

Однак, у випадку з кафе, розташованому в приміщенні Корольовської районної ради Житомира бочку меду псує ложка дьогтю – гуляє Польова щосуботи на весіллях не з власної волі.

В редакцію Репортер Житомира звернулась житомирянка. Жінка мешкає в багатоповерхівці, яку в народі йменують не інакше як “велика китайська стіна”.

Каже, за останні місяці вивчила весь весільний репертуар – виставлені на вулицю колонки грають, за її словами, так гучно, що коли зачиняєш вікна – шибки тремтять. І це при тому, що відстань від кафе до багаповерхівки – метрів 300.

За словами житомирянки закінчується все обов’язково святковим салютом о першій годині ночі. Тихої вечірньої суботньої години жінка давно вже не пам’ятає.

Каже, ходила навіть в міліцію. Там їй порадили писати заяву. Жінка не розуміє: невже без заяви міліція сама не бачить, що там відбувається й чому не наводить порядок, адже це її прямий обов’язок?

Кафе розташоване в приміщенні Корольовської районної ради. Репортер Житомира запитав голову ради Олега Сою, чи відомо йому, що кафе, яке розташоване в приміщенні органу державної влади, який він очолює, виставляє колонки, вмикає гучно музику й вже є на це скарги місцевих жителів.

Посадовець порадив сусідам звертатися в міліцію, якщо вони вбачають порушення своїх прав на спокій у вечірній час.

– А взагалі до цього кафе Корольовська районна рада не має жодного відношення, оскільки будівля райвиконкому є власністю обласної ради – каже Соя.

Житомирянці так набридли суботні розгуляї в будинку Корольовської райради, що вона навіть ризикнула зробити декілька знімків святкування, яке відбулося минулої суботи – 10 серпня.

Каже, фотографувала з-за дерева, бо якби побачили – могли б й відлупцювати. Кому таке сподобається?