Таку інформацію оприлюднює прокуратура Житомирської області.
Перевірка пришкільних таборів відпочинку області встановила численні порушення щодо вживання заборонених продуктів з простроченим терміном реалізації.
В загальноосвітніх школах Бердичівського району сніданок готували із курячого філе, м’яса яловичини з простроченим терміном придатності.
У пришкільних таборах відпочинку Новоград-Волинського району використовувалися молочні продукти без маркування та етикетки на тарі, а також зіпсовані продукти, непридатні для вживання.
Окрім цього, до роботи в пришкільному оздоровчому таборі допускали працівників, які не пройшли медичний огляд.
Внесено акти прокурорського реагування, за результатами розгляду яких до дисциплінарної відповідальності притягнуто 4 посадові особи.