Працівник Житомирської міської ради написав книгу

Книгу «Дорослі @ діти» презентував працівник служби у справах дітей Житомирської міської ради Вадим Жалюк.

Презентація пройшла в приміщенні мерії.

Ознайомившись зі змістом видання заступник Житомирського міського голови Олександр Бочковський сказав, що книга піднімає надзвичайно важливі питання щодо профілактики гендерного насильства, насильства в сім’ї, торгівлі людьми, бродяжництва.

«Приємно, що у міській раді працюють водночас і відповідальні професіонали, і творчі люди. Ми будемо використовувати цю книгу у рамках реалізації міської комплексної цільової соціальної програми підтримки сім’ї, дітей та молоді на період до 2014 року», — сказав Бочковський.

Сам автор книги розповів, що оповідання він писав на основі власного досвіду та досвіду роботи колег.

«Хочу щиро подякувати Житомирському міському голові, секретарю міської ради та всьому виконавчому комітету міської ради за підтримку та сприяння у випуску книги. Сподіваюся, що це видання допоможе дорослим і дітям краще зрозуміти один одного та збереже від необдуманих кроків», – зауважив Вадим Жалюк.

«Я рада, що Вадим Жалюк за підтримки міської ради та ГО «Оксія» зміг написати цю книгу. Вона важлива, адже це реальні історії із життя житомирян. Ми зможемо навчати наших дітей робити мудрий вибір», – сказала начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно.