Сергій Вікторов запропонує героям кліпу “Нічний Житомир” співпрацю

Про це Репортеру Житомира повідомив сам шоу-мен й організатор концертних програм за участю молоді.

У зйомках кліпу “Нічний Житомир” взяли участь житомирські журналісти Сергій Харчук (Журнал Житомира) та Руслан Мороз (INZT), а також студент агроуніверситету Богдан Шишов, який боровся за пост студентського мера Житомира.

Зняти таке відео хлопців підштовхнув той факт, що, за їх словами, Шоу Сергія Вікторова вже всім приїлось, оскільки його формат за 14 років існування проекту фактичних змін не зазнав.

Тому й було вирішено зняти стьобний кліп, щоб натякнути Вікторову та місцевій владі, що потрібно вдосконалювати програму.

Дебютну роботу творчого об’єднання нині активно коментують в місцевому інформпросторі. Переважають негативні оцінки, мовляв неякісно.


Сам Сергій Вікторов щиро дивується, як це хлопці до такого додумалися. Шоу-мен, оцінивши потенціал молодих небайдужих талантів, вирішив запропонувати їм співпрацю.

“Хлопці доволі переконливо передали настрій пісні. З них може вийти популярний чоловічий гурт, який заряджатиме позитивом глядачів молодіжної житомирської сцени”, – сказав організатор Шоу Сергія Вікторова Сергій Вікторов.