Сказано – зроблено. Мер Житомира повідомив, що на рахунку ТТУ вже 3,6 мільйона гривень

Завдяки злагодженій співпраці міської та обласної влади із органами казначейства вже сьогодні, 22 серпня 2013 року, на рахунок КП «ЖТТУ» надійшли 3,6 мільйони гривень.

Підприємству нараховано 2,1 мільйона гривень виділених із міського бюджету раніше та 1,5 мільйони гривень за рішенням сьогоднішньої сесії міської ради. Про це повідомив Житомирський міський голова Володимир Дебой.

«Дякую депутатам міської ради, які прийшли на сесію міської ради та одноголосно підтримали рішення про поповнення статутного фонду підприємства, а також керівництву казначейства за дотримання слова та конструктивну роботу. Саме завдяки цьому вже сьогодні на рахунок ТТУ надійшли 3,6 млн.грн. Люди в найкоротші терміни почнуть отримувати заробітну плату», – сказав Володимир Дебой.

Крім того, ще 800 тисяч гривень розпочали виплачувати на ТТУ ще з від учора. Таким чином із 5,6 мільйона гривень заборгованості з виплати заробітної плати 4,4 мільйни отримають працівники підприємства найближчим часом.

Ще 1,2 мільйони за рахунок державної субвенції надійдуть до кінця місяця.

Ще під час сесії мер Житомира акцентував на необхідності прийняття цього рішення вже сьогодні, аби люди якомога раніше змогли отримати заробітну плату.

Нагадаємо, сьогодні, 22 серпня 2013 року, житомирські депутати одноголосно підтримали ініціативу міського голови Володимира Дебоя та голови облдержадміністрації Сергія Рижука щодо виділення 1,5 мільйони гривень із міського бюджету та перерозподілу 9,437 мільйонів гривень коштів державної субвенції на поповнення статутного фонду КП «ЖТТУ».

Тепер влада має віднайти механізм недопущення повторення таких ситуацій.