УДАР з байкерами здійснив євроінтеграційний мотопробіг. Фото

“Україна – це Європа”, переконаний УДАР.

В цій партії вважають, що альтернативи інтеграції України в євроспільноту немає.

Напередодні важливої для України й всієї Європи в контексті геополітики події – самміту “Східне партнерство” у Вільнюсі під час якого може бути підписана угода про асоціацію з ЄС, представники житомирського УДАРу зробили все від себе можливе, щоб Україна обрала саме європейський шлях розвитку.

19 байкерів здійснили мотопробіг до столиці Литви Вільнюса, в якому й має відбутися ключова для України подія.

Задум був такий – донести до європейців, що ми, українці, бажаємо долучитися до дружньої родини розвинутих цівілізованих країн, де шанують демократію, закон і порядок.

Українські байкери проїхали 3000 кілометрів. Щодня вони долали 500 км. Мотоделегація складалась з представників житомирського клубу “Стальний дракон”, київських і львівських байкерів. В колоні їхав і голова житомирської обласної організації ПП “УДАР” Рустам Раупов.

Вчора євромотоделегація благополучно повернулась в Україну.

Стомлені, але щасливі, вони організували прес-конференцію й поділились враженнями.

Українських байкерів у Вільнюсі прийняли на найвищому рівні – для них організували офіційний прийом в Литовському сеймі.

Рустам Раупов розповідає: був приємно здиваваний тим, як гостинно приймали українців. Цей мотопробіг був сприйнятий як символічний знак того, що Україна обрала шлях в ЄС.