Володимир Шинкарук записав пісню й розповів про творчий вечір на Спаса. Відео

Студія звукозапису “RЕС” – місце, де пісні Володимира Шинкарука стають композиціями, які входять до складу музичних альбомів.

З 2004-го року Шинкарук записує свої пісні на студії “RЕС”, бо, за його словами, обладнання тут таке, що мало де знайдеш. Довелося нашому виконавцю працювати в різних студіях звукозапису Києва, Москви й Варшави. Каже, є з чого порівнювати.

Покликати журналістів на запис пісні Володимира Шинкарука – ідея маркетолога компанії “RЕС” Аліни Зелінської. Каже, в ці дні Шинкарук якраз працює над записом нового альбому. Таку можливість не можна було згаяти.

Отож, журналістам показали студію звукозапису, оснащену найсучаснішою апаратурою й створену з використанням технологій, які видають унікальний звук.

Далі в присутності преси Шинкарук записав пісню “Саркофаг”, яка увійде до альбому “Згадане й забуте” (25 пісень), роботу над яким виконавець планує завершити до кінця року.

Зробивши аналіз свого музичного архіву, Шинкарук виявив багато незаписаних пісень старих часів. За структурою вони відрізняються від його теперішньої творчості. Поєднавши ці старі пісні з написаним нещодавно, співак викристалізував назву альбому – “Згадане й забуте”.

А 19 серпня на Спаса в Драмтеатрі вже вчетверте відбудеться творчий вечір Володимира Шинкарука. Освячуватимуть яблука, співатимуть – звучатимуть пісні й вірші Володимира Шинкарука в авторському виконанні та виконанні його талановитих друзів.

Квитків вже немає. Очікується аншлаг.