100 земляків стануть героями книги “Енциклопедія успіху. Житомирщина”

«Чи є ви прикладом для своєї дитини?»

Це слоган оригінального всеукраїнського соціально-комунікативного проекту «Надихай дитину на успіх».

Задум дослідження теми залежності всесторонньої реалізації особистості від прикладу батьків належить видавничому дому «Сім» та міжнародному діловому журналу «Community».

В рамках цього проекту на Житомирщині готується до виходу в світ книга «Енциклопедія успіху».

Презентацію готують провести в листопаді цього року. Про це Репортеру Житомира повідомила координатор проекту Олександра Гусак.

Допомогти талановитій молоді повірити в свої сили на прикладах успішних особистостей, дати можливість зрозуміти, в чому запорука успіху, показати підлітку, що все можливо, якщо діяти – такі мотиваційні установки ставлять автори й упорядники цього видання.

– Треба зробити все можливе, щоб дорослі проявили свою громадську відповідальність перед юним поколінням, надихали у його справедливих прагненнях успіху, – йдеться в розповсюдженому повідомленні.

Упорядники книги вже віднайшли більше 100 людей, що народились на Житомирщині та стали успішними керівниками, відомими особистостями, в найрізноманітніших сферах та професіях.

Доля розсіяла їх по всьому світу. Дехто залишився на теренах рідної області, а когось життя пов’язало з іншими регіонами та закордоном.

Проект «Енциклопедія успіху. Житомирщина» планують реалізувати в яскравій й змістовній формі. Це будуть поради дітям як досягнути успіху в житті, а не нудні автобіографії з переліченням регалій.

Примірники видання розповсюдять по школах, музеях, бібліотеках Житомирщини, подарують губернаторам областей.