Чуднівська гімназія розпочала навчальний рік з новими ремонтами. Фото

Впродовж літніх місяців в школі утеплили фасади, замінили шифер на металочерепицю, відремонтували теплопостачальну систему, встановили металопластикові вікна.

Директор Чуднівської гімназії Ніна Дячук сказала, що роботи здійснені завдяки ЖОДА на чолі із Сергієм Рижуком, за ініціативи голови Чуднівської РДА Максима Самчика, за практичної допомоги народного депутата Віктора Развадовського.

– Оновлений освітній заклад – один із шести в районі, де проведено масштабні роботи по реконструкції і модернізації, – каже заступник голови райдержадміністрації Наталя Загоненко.

Всього ж у районі 33 школи і 34 дошкільних навчальних заклади.

Чуднівська гімназія – гордість району.

Це підтверджують високі досягнення освітнього закладу. Тут працює 10 вчителів з вищою кваліфікаційною категорією, 1 заслужений учитель України, 18 вчителів-методистів.

У 2013 році учні гімназії вибороли 14 дипломів переможців обласних олімпіад, 2-е місце в обласному конкурсі з хімії, 3-е місце в обласних змаганнях з футболу в середній віковій групі.

2 учні гімназії є переможцями обласного етапу конкурсу з української мови ім. П. Яцика та мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка, 2 учні є кандидатами в дійсні члени МАН тощо.

Цьогоріч гімназійна родина поповнилась 70 хлопчиками і дівчатками, які сформували 3 перших класи. Два з них навчатимуться на базі дошкільних навчальних закладів «Зірочка» і «Веснянка», а третій – на базі гімназії, – інформує прес-служба облдержадміністрації.